POVESTEA: Alerg pentru AUTISM MAREA NEAGRA a tras cortina .
Azi am transmis un mesaj comunitatii:
– copiii cu autism exista si au dreptul sa fie integrati in invatamantul de masa
– copiii cu autism au nevoie de ajutorul nostru

Te asteptam alaturi de noi pentru actiuni viitoare, daca ai actiune in suflet putem realiza impreuna o multime .

MULTUMESC tuturor celor ce au raspuns PROVOCARII MELE .

P.S. Ne vedem la urmatoarea actiune .

alerg pentru autism cu Decebal Fagadau Echipa de 21 km Alerg pentru Autism Mesaj alerg pentru autism

 

RECOMANDARI PENTRU MARATONUL NISIPULUI.(la noapte se schimba ora)

Am fost dimineata in recunoastere si chiar daca ploua, nu era frig, doar un pic batea vantul . Curaj va fi o experienta de povestit peste ani nepotilor si stranepotilor.

Pentru echipele ce se leaga, va recomand ca prima si ultima persoana din grup sa fie punctele fixe si ele sa reprezinte capetele sirului, iar mijlocul sa fie format din persoanele ce vor avea o centura din acelasi material ce va culisa inainte-inapoi pe funia stabilita intre cele 2 pct fixe .

Punct de intalnire: incepand cu ora 09.15 in fata la RADIO CONSTANTA, pentru a ne aranja legaturile, a imparti tricourile, a realiza poze, a socializa etc.

Ultimul echipament de imbracaminte care se imbraca este tricoul cu mesajul ALERG pentru AUTISM MAREA NEAGRA (cine nu a primit tricoul il primeste duminica dimineata) .

ATENTIE: Cei care vom alerga legati ramanem ultimii pentru a nu incurca ceilalti participanti si vom pleca dupa aproximativ 1 minut, oricum cronometrul se declanseaza dupa ce trecem de linia de start.(am discutat acest aspect cu organizatorii)

Pe traseu avem 2 fotografi profesionisti unul instalat in zona de start si unul in zona pontonului vechi (cel aflat in stare de degradare) ce ne va fotografia doar pe cei cu tricoul ALERG pentru AUTISM MAREA NEAGRA .

Va recomand sa ZAMBITI sa faceti semne de victorie si bucurie, sa schimbati modalitatea de alergare din sir indian in linie cu toate persoanele pe aceasi linie (doar in zona de fotografiat) sa nu incurcam ceilalti participanti .

Nu alergam pentru recorduri .
Alergam pentru a trai o experienta impreuna .

MULTUMESC CELOR CE AU ACCEPTAT SA RASPUNDA PROVOCARII MELE SI SA PARTICIPE LA MARATONUL NISIPULUI 2015 .

SUCCES SI CURAJ

Maratonul Nisipului 29 martie

 

NOUTATE: (poti alerga in echipa)

Pentru a transmite cu adevarat un MESAJ, ne vom putea organiza in echipe de 5,7,10 alergatori legati intre noi, pentru a demonstra sustinerea noastra pentru cauza copiilor cu AUTISM .
Aduna-ti prietenii in echipa ta si hai alaturi de noi .
Va rog sa postati cine isi face echipa .

Maratonul Nisipului legat