PRIMA PLAJA pentru DIZABILITATI ! ? REUSIM IMPREUNA

Ma poti ajuta cu SHARE sau TAG către o persoana ce se poate implica !!!

Echipele ce vor participa la evenimentul Alerg 24 h Autism Marea Neagra vor lupta alături de mine sa realizam pentru prima data in România o plaja pt persoanele cu nevoi speciale !

In urma sprijinului primit din partea Administrației Prezidențiale, Ministerul Mediului si Apele Romane Dobrogea Litoral, începând cu 2018 voi amenaja un sector de plaja destinat persoanelor cu dizabilitati.Accesul la toate facilitățile va fi GRATUIT .

DE CE ?
Statistica spune ca 5% din populatia Romaniei are un handicap. Acesti oameni au nevoie de cat mai multe facilitati .
Nu va puteti inchipui cat de multi oameni isi doresc sa ajunga pe o plaja fara a fi judecati de cei din jur.

Sigur din peste 100 de oameni la care voi apela, 97 vor ridica din umeri indiferenti !
Sigur vor fi anumite persoane ce vor fi deranjate ca voi oferi servicii gratuite pe litoral!
Sigur vor fi persoane ce vor comenta sarcastic si vor încerca sa ia in batjocura eforturile mele !

Plaja va avea o suprafața de peste 22.000 mp si va cuprinde: două zone de șezlonguri (100 de locuri), două zone de cearșafuri (1.000 de locuri), rampe de acces, o scenă pentru evenimente, grădină senzorială de relaxare, punct de hidratare, două locuri de joacă, o zonă de stimulare auditivă și una de stimulare vizuală și tactilă, o alee senzorială, un atelier de olărit, scaune mobile plutitoare pentru persoanele cu dizabilități și un cort de prim ajutor.

Evident ca ar fi frumos sa gasesc dimineata un email de la o multinationala care sa dovedeasca responsabilitate sociala si sa vina alaturi de mine si sa sustina bugetul proiectului.

Voi organiza evenimente frumoase: noaptea de filme, saptamana folk, cenaclu de poezie, atelier de cooking si orice alte propuneri frumoase pe care le voi primi din partea voastra.

Va fi cu siguranța o plaja moderna si speciala destinată oamenilor speciali.

Este un proiect ce se afla la linia de START, astept cu nerabdare sa anunt prima companie sau primul partener ce doreste sa se implice alaturi de mine in aceasta poveste .

Daca doresti sa lasi o donatie online, indiferent de suma, poti accesa link-ul:

https://alergpentruautism.ro/cauza-umanitara/

P.S. Sunt tare curios dacă sunt in stare sa-mi realizez acest vis !❤️❤️

Salvează